Ga naar hoofdinhoud

Report Abuse

Team staand 07046

Buise van Soest Makelaars

Makelaar

Bij Buise van Soest Makelaars bent u van harte welkom aan het Molenplein in Wassenaar. Als full service makelaarskantoor krijgt u bij ons optimale begeleiding en wordt u compleet ontzorgd bij de aan-/verkoop of verhuur van uw huis.

De koop of verkoop van een huis omvat zakelijke en persoonlijke afwegingen. Emoties kunnen daarbij een rol spelen. Wij begeleiden u op een zakelijke wijze zonder de menselijke kant uit het oog te verliezen. Ervaring en expertise zijn essentieel bij de aankoop of verkoop van een huis. Wij beschikken over sterke kennis van de woningmarkt en staan voor vakkundigheid en persoonlijke betrokkenheid. Bekijk onze diensten hoe wij u het beste kunnen adviseren.
Buise van Soest Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Wij voldoen daarmee aan alle kwaliteits- en opleidingseisen. Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij het Nederlands Woning en Waarde Instituut (NWWI). Het NWWI garandeert dat taxaties eerlijk en betrouwbaar zijn.

Wij zijn te vinden aan het Molenplein 1a in Wassenaar. Onze openingstijden zijn: op maandag t/m vrijdag van 08:45 uur tot 17:30 uur. Op zaterdag staan wij ook graag voor u klaar, maar uiteraard na voorafgaande afspraak.

Contact Informatie

Adres
Molenplein 1a 2242 HV Wassenaar
Telefoonnummer
Back To Top
Zoeken