Skip to content

KERSTMARKT met kersttreintje in het centrum op zaterdag 16 december!

Welkom bij de gezellige Wassenaarse kerstmarkt in samenwerking met de Puur Natuur Markt! Kom zaterdag 16 december tussen 10h en 17h de magie van de kersttijd proeven, terwijl de straten van Wassenaar centrum worden omgetoverd tot een winterwonderland met lichtjes, muziek, activiteiten en sfeervolle decoraties. De markt is gratis toegankelijk.

Slenter langs de kraampjes met handgemaakte ambachtelijke producten, sieraden en andere (kerst)accessoires. Laat je betoveren door de heerlijke geuren van huisgemaakte lekkernijen en proef de smaak van het seizoen. Verwarm jezelf met een glas glühwein of geniet van een culinair hoogstandje in een van de vele sfeervolle restaurants en winkels van Wassenaar.

Voor de kinderen is er ook van alles te beleven! Er rijdt een kersttreintje door het centrum en er is een reuze bellenblaas. Verder zal er een gezellig Kerstkoor rondlopen over de markt en is er live muziek van de zingende Kerstman Jerry.

Of je nu op zoek bent naar bijzondere cadeaus, een gezellige familiedag of gewoon wilt genieten van de kerstsfeer, de kerstmarkt in Wassenaar heeft het allemaal. Kom zaterdag langs en geniet van de mooiste tijd van het jaar. We heten je van harte welkom in Wassenaar centrum op de Kerstmarkt!

Zaterdag 16 december. Van 10h-17h. Gratis toegankelijk. Van Hogendorpstraat en Langstraat.

Laatste nieuws

‘Summer Vibes’ in het centrum! Muzikale gezelligheid voor jong en oud op zaterdag 15 juni

‘Summer Vibes’ in het centrum! Muzikale gezelligheid voor jong en oud op zaterdag 15 juni

Beleef een dag vol muziek en vrolijkheid tijdens ‘Summer Vibes’ op zaterdag 15 juni in het centrum van Wassenaar. Dit…

MOEDERDAG TIP:  Fashion & Food Event brengt Stijl en Smaak naar Wassenaar Centrum!

MOEDERDAG TIP: Fashion & Food Event brengt Stijl en Smaak naar Wassenaar Centrum!

Op zaterdag 11 mei, het weekend van Moederdag, wordt Wassenaar Centrum omgetoverd tot een oase van Fashion & Food. Vanaf…

Koningsdag 2024 viert Wassenaar in Stijl!

Koningsdag 2024 viert Wassenaar in Stijl!

Een bruisend programma in het centrum van Wassenaar. Koningsdag staat weer voor de deur en Wassenaar bereidt zich voor op…

Back To Top
Zoeken