Skip to content

Koningsdag 2024 viert Wassenaar in Stijl!

Een bruisend programma in het centrum van Wassenaar. Koningsdag staat weer voor de deur en Wassenaar bereidt zich voor op een dag vol gezelligheid. Op zaterdag 27 april zal het centrum van Wassenaar bruisen van activiteiten voor jong en oud. De lokale ondernemers hebben weer een kleurrijk programma samengesteld.
Het programma omvat een breed scala aan optredens en activiteiten.

Vanaf 10.00 uur kunnen bezoekers genieten van de traditionele Wassenaarse koffietafel, aangeboden door de centrumondernemers, op het terras bij ‘La Casita’ aan de Van Hogendorpstraat 139.

Vanaf 12.00 uur barst het feest los op het Plein met optredens georganiseerd door ‘Restaurant van Veen’, ‘de Ronde Tafel’ en ‘Restaurant Barollo’ (nieuw!). DJ’s zorgen voor de muzikale sfeer, terwijl een springkussen en lekkernijen zoals pizza en BBQ voor vermaak en voldoening zorgen. De opbrengst van de borrel van ‘de Ronde Tafel’ komt ten goede aan ‘Stichting De Stille Kracht’.

Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij ‘Me Gusta’, waar vanaf 12.00 uur Carl Groeneveld op zijn piano zal spelen. Om 14.00 uur treedt de band ‘Noisy Neighbours’ op met nummers vol soul, rhythm & blues, gevolgd door de band ‘Just Friends Again’ om 16.00 uur, die soft rock uit de jaren ’60 en ’70 ten gehore brengt, inclusief twee zangeressen.

Daarnaast zijn er de hele dag door activiteiten bij ‘POPS’ aan de Langstraat 121, met een buitenbar en vanaf 14.00 uur DJ ‘Ewoud van Laar’. Bij ‘Restobar Chester’ aan de Langstraat 10 kunnen bezoekers vanaf 12.30 uur genieten van BBQ en een buitenbar, gevolgd door een optreden van de band ‘Midnight Rambler’ om 15:30 uur.
Voor de dansliefhebbers wordt er vanaf 15.00 uur een ‘Latin Party’ georganiseerd op het terras van ‘La Casita’ aan de Van Hogendorpstraat 13, met live muziek van de band ‘New Latin Sound’ en DJ MR T.

Het feest wordt compleet gemaakt met optredens bij ‘Rickie’s Feest’ aan de Kerkstraat 5, waar ‘Alex Jongeneel’, ‘Kylian Moy’ en ‘Feest DJKcrix’ zullen zorgen voor de ultieme feeststemming.

Kom en vier een onvergetelijke Koningsdag in Wassenaar centrum!

Laatste nieuws

MOEDERDAG TIP:  Fashion & Food Event brengt Stijl en Smaak naar Wassenaar Centrum!

MOEDERDAG TIP: Fashion & Food Event brengt Stijl en Smaak naar Wassenaar Centrum!

Op zaterdag 11 mei, het weekend van Moederdag, wordt Wassenaar Centrum omgetoverd tot een oase van Fashion & Food. Vanaf…

Pasen in Wassenaar centrum!

Pasen in Wassenaar centrum!

Op zaterdag 30 maart wordt het centrum van Wassenaar omgetoverd tot een vrolijk paasparadijs! De eerste Puur Natuur Markt van…

KERSTMARKT met kersttreintje in het centrum op zaterdag 16 december!

KERSTMARKT met kersttreintje in het centrum op zaterdag 16 december!

Welkom bij de gezellige Wassenaarse kerstmarkt in samenwerking met de Puur Natuur Markt! Kom zaterdag 16 december tussen 10h en…

Back To Top
Zoeken