Skip to content

Misbruik rapporteren

Sense of Asia

City-Spa Sense of Asia

City-Spa Sense of Asia in Wassenaar biedt vanuit haar luxueuze en sfeervolle salon een rijke variatie aan massages, unieke combinatie-pakketten en gezichtsbehandelingen. Daarnaast werkt Sense of Asia met de productenlijn van Aqua Organic, zowel voor de lichaamsbehandelingen als voor de gezichtsbehandelingen.

Al onze behandelaars zijn gediplomeerd en hebben kwaliteit, vakkennis, hygiëne en respect hoog in het vaandel staan. De sfeer in de salon is warm, rustgevend en ontspannend.

De producten van Aqua Organic zijn vrij van minerale oliederivaten, parabenen en kunstmatige geur- en kleurstoffen en zijn dermatologisch getest. De verdraagbaarheid van de hele productlijn is hoog (ook voor de gevoelige huid) doordat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van plantaardige werkstoffen. De lijn bevat bewust geen essentiële oliën omdat deze ook allergische reacties of huidirritaties kunnen veroorzaken.

De extra's: In de salon kan met pin en contant betaald worden, Sense of Asia beschikt over een winkelgedeelte. Hier kan u heerlijk plaats nemen onder het genot van een kopje thee, of limoenwater. Ook beschikken wij over een sample-service waar u onze unieke producten kan ervaren.

Contact Informatie

Adres
Langstraat 58 2242 KN Wassenaar
Telefoonnummer
Back To Top
Zoeken