Skip to content

Misbruik rapporteren

foto_winkel_wassenaar
Populair

Pastelle Wassenaar B.V.

In 2004 openden wij onze eerste winkel voor dames mode in Wassenaar. Inmiddels is Pastelle gegroeid naar 4 boutiques en een online shop, maar willen we absoluut niet meer weg uit dit prachtige dorp waar alles begon.

Pastelle is dé dames modewinkel voor persoonlijk stijladvies
Ben jij een vrouw die het leuk vindt om aandacht te besteden aan haar uiterlijk, maar ben je nog op zoek naar persoonlijke aandacht en tips op het gebied van mode? Weet je nog niet goed wat jouw kledingstijl is en welke kledingstukken goed staan bij jouw figuur? Plan snel een bezoek in naar de Pastelle dames modewinkel in Wassenaar. Door de gezellige sfeer voel je je er op je gemak en durf je alle vragen op het gebied van mode te stellen aan onze stylistes.

Mode tips op maat bij Pastelle dames mode
Ons fijne team staat dagelijks met veel enthousiasme in de winkel en geeft je maar al te graag advies over de laatste trends. We laten graag zien welke kleding goed staat bij jouw figuur. Er heerst een gezellige en open sfeer waarin iedere klant zich thuis kan voelen. Je kunt op je gemak rondkijken in onze winkel, maar schroom niet om onze stylistes aan te spreken voor kledingadvies. Onze verkoopsters weten precies hoe ze jou het beste kunnen helpen.

Contact Informatie

Adres
Langstraat 71 2242 KK Wassenaar
Telefoonnummer
Back To Top
Zoeken