Ga naar hoofdinhoud

Winkelen in Wassenaar – Winter 2020/2021

Eerst de beperkende maatregelen van 13 oktober, daarna die van 27 oktober er nog eens overheen. Heel ondernemend Nederland schudt op zijn grondvesten en de horeca wordt wederom het hardst geraakt en zo ook de toeleverende bedrijven.

De geluiden van de ondernemers in Wassenaar waren redelijk positief na de zomer: weliswaar werd de achterstand niet ingehaald, maar de zomerperiode was goed genoeg om weer met frisse moed vooruit te kijken. En nu wordt met de hamer waarmee het virus wordt aangevallen, ook een klap uitgedeeld: niet alleen aan de hardwerkende (horeca-)ondernemers, die zo hun best hebben gedaan om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen, maar ook andere disciplines zien hun omzetten dalen.

Met de feestdagen voor de deur, kan ik als centrum manager maar éen ding doen, namelijk weer de oproep doen aan iedereen: steun de Wassenaarse ondernemers door uw boodschappen in ons mooie dorp te doen. De ondernemers staan klaar voor u, kunnen bezorgen en voor u bijbestellen wat niet direct voorradig is. En ze doen het graag!

In dit Magazine zit weer een variëteit van informatie en verhalen, zoals de Wassenaarse Burgemeester die een inkijkje geeft in zijn ambt, de broers Kroon die met hun ouders en voorouders al meer dan 100 jaar deel uitmaken van de Wassenaarse gemeenschap en allerlei nieuwe ondernemers die Wassenaar hebben uitgekozen om hun bedrijf te starten.

Wassenaar leeft en met uw steun kunnen de ondernemers blijven ondernemen.

Helaas zijn er door Corona diverse evenementen niet doorgegaan: geen Koningsdag, geen Wassenaar in Concert, geen Sinterklaasintocht in de Haven…. Maar wel Art of Shopping begin september, de Puur Natuur Markt die weer vanaf juli mocht starten en een aangepast programma voor Halloween. Sinterklaas zal zich digitaal laten zien in de vorm van een speurtocht (zie de advertentie in dit Magazine) en we proberen ook met Kerst voor de nodige gezelligheid te zorgen.

En voor 2021? We gaan de nodige evenementen inplannen in de hoop dat het tegen die tijd door kan gaan en zorgen voor alternatieven voor het geval dat het anders loopt.

Ik wens u veel leesplezier en hele fijne dagen met uw dierbaren de komende periode.

Hartelijke groet,

Frédérique Diepstraten-von Lindern
Centrum Manager

Nederlandse versie

Englisch version

Laatste nieuws

Magazine Winkelen in Wassenaar – Najaar 2022

Magazine Winkelen in Wassenaar – Najaar 2022

Jaaaaa, daar is-ie dan: mijn eerste magazine! Na een paar drukke, interessante en vooral mooie eerste maanden als centrummanager mag…

KERSTMARKT: Zaterdag 17 december

KERSTMARKT: Zaterdag 17 december

In het centrum van Wassenaar vindt op zaterdag 17 december weer de jaarlijkse kerstmarkt plaats. Het wordt feestelijk, gezellig en…

Intocht Sinterklaas op zondag 20 november 2022

Intocht Sinterklaas op zondag 20 november 2022

12.45 uur Kinderprogramma in de Haven 13.20 uur Aankomst Sint in de haven 13.40 uur Sint en Pieten optocht door…

Back To Top
Zoeken