Skip to content

Winkelen in Wassenaar – Special Edition

Er waren allemaal leuke plannen voor 2020: Koningsdag met extra muziek, Bevrijdingsdag, Puur Natuur Markten, Wassenaar in Concert. Helaas, het coronavirus zet overal een grote streep door; wie had dat kunnen bedenken? En wat kan er nog wel doorgaan dit jaar?

De ondernemers in Wassenaar Centrum houden de moed er in, ze doen er alles aan om met creatieve ideeën en oplossingen toch nog iets van omzet te halen, maar het is zwaar, voor sommigen heel zwaar, terwijl anderen juist minder last hebben van de crisis. Zij wachten op u, de bezoekers van binnen en buiten Wassenaar, die ook door alle maatregelen thuis zitten en hopen snel weer normaal naar buiten te kunnen. Maar normaal naar buiten gaan, is er, zolang er geen vaccinatie is, voorlopig niet bij. Er ontstaat een nieuw normaal, met 1,5 meter afstand en handen ontsmetten. We dansen om elkaar heen om de ander en onszelf de noodzakelijke ruimte te geven, die deze nieuwe werkelijkheid van ons vraagt. Geen knuffels, geen handen, geen zoenen als begroeting, maar een zwaai en een hallo, waar we vroeger voor bestraft werden, omdat we ons niet netjes gedroegen.

In dit nieuwe normaal ontstaat ook een nieuwe manier van winkelen. Door de maatregelen nu nog doelgericht en alleen voor de noodzakelijke boodschap, maar naarmate de overheidsmaatregelen het toestaan en wij ons weer wat zekerder en minder angstig voelen, zullen we weer meer winkels in gaan, al blijft de 1,5 meter voorlopig nog een feit.

De ondernemers in het Centrum staan klaar om u in dit nieuwe normaal te verwelkomen en u van dienst te zijn in ieders professie, klantgericht, met inachtneming van de RIVM-richtlijnen, in uw vertrouwde winkelomgeving. En wij hopen dat u weer komt, gebruik maakt van de expertise die er in ons Centrum is om u persoonlijk te adviseren bij uw aankopen. Zonder uw aanwezigheid hebben de ondernemers geen kans om te overleven en een dorp zonder winkels is niet aantrekkelijk om in te wonen.

En zodra het weer mag, zal de Puur Natuur Markt er weer zijn en hopen we weer alle activiteiten te kunnen organiseren die bij een levendig Centrum horen.

Dit magazine is bedoeld om u als thuiszittende consument alvast te laten verheugen op waar de Wassenaarse Centrum-ondernemers u mee van dienst kunnen zijn. Zij staan klaar om u te ontvangen en begroeten! Kijkt u daarvoor ook op onze facebookpagina, waar u regelmatig berichten van de ondernemers en van de activiteiten op terug kunt vinden.

Ik zie u graag in ons mooie en gezellige Centrum!

Hartelijke groet,

Frédérique Diepstraten-von Lindern
Centrum Manager

Nederlandse versie

Englisch version

Laatste nieuws

MOEDERDAG TIP:  Fashion & Food Event brengt Stijl en Smaak naar Wassenaar Centrum!

MOEDERDAG TIP: Fashion & Food Event brengt Stijl en Smaak naar Wassenaar Centrum!

Op zaterdag 11 mei, het weekend van Moederdag, wordt Wassenaar Centrum omgetoverd tot een oase van Fashion & Food. Vanaf…

Koningsdag 2024 viert Wassenaar in Stijl!

Koningsdag 2024 viert Wassenaar in Stijl!

Een bruisend programma in het centrum van Wassenaar. Koningsdag staat weer voor de deur en Wassenaar bereidt zich voor op…

Pasen in Wassenaar centrum!

Pasen in Wassenaar centrum!

Op zaterdag 30 maart wordt het centrum van Wassenaar omgetoverd tot een vrolijk paasparadijs! De eerste Puur Natuur Markt van…

Back To Top
Zoeken