Ga naar hoofdinhoud

Winkelen in Wassenaar – Najaar 2019

Sinds 1 januari jongstleden heb ik het stokje als centrummanager van Tiny van der Feltz overgenomen en ik moet zeggen: never a dull moment! Het centrum is in beweging, er gebeurt veel (ook onverwachts) en er is altijd wat te doen of te regelen.

Door het Ondernemersfonds, waarin alle winkeliers verplicht bijdragen aan het centrummanagement, is het mogelijk om allerlei zaken gezamenlijk op of aan te pakken, zoals de feestverlichting en de hanging baskets aan de lantarenpalen, maar ook de diverse evenementen, zoals de maandelijkse Puur Natuur Markt, de koffietafel tijdens Koningsdag, Wassenaar in Concert (met helaas dit jaar veel regen), maar ook de jaarlijks terugkerende festiviteiten rondom Halloween, Sinterklaas en Kerst. Helaas is de pot met geld niet oneindig en wordt er soms, zoals voor dit Magazine, een extra bijdrage gevraagd aan de winkeliers in de vorm van een advertentie. En wat ben ik blij dat ze hier zo goed op reageren, want ze doen al zoveel voor onze Wassenaarse gemeenschap in de vorm van advertenties, sponsoring en anderszins. Met het Magazine kunnen we aan alle inwoners van Wassenaar laten zien wat een prachtig centrum en geweldige winkeliers we toch hebben. Zonder winkeliers is een dorp als een lege huls en niet aantrekkelijk om te wonen. Laten we onze winkeliers koesteren!

De rode draad door dit Magazine heen zijn de klassiekers: veel dingen uit vroegere tijden herleven, al dan niet in aangepaste vorm, zowel in interieur, als in kleding en – bijvoorbeeld – gebouwen.

Een voorbeeld van een nieuw gebouw met klassieke uitstraling is het Louwman Museum, waar wij de foto’s voor de modereportage mochten maken. U kunt het resultaat bewonderen: prachtige klassieke auto’s als decor voor kleding met een klassieke touch, maar wel uit de najaarscollectie van nu.

In het Louwman Museum werden wij ontzettend gastvrij onthaald, waarvoor ik de directeur Ronald Kooyman en Odette Bos, die alles verder regelde, dank. Daarnaast heb ik ontzettend veel creatieve ideeën mogen ontvangen van Hans Bins en zijn dochter Julia. Hun hulp en enthousiasme hebben voor een positieve input voor dit Magazine gezorgd. Tevens dank aan Jan van der Plas, die met zijn fototoestel weer wonderen heeft verricht, Michael Kluver van Omniformers die de vormgeving voor zijn rekening heeft genomen en Elmar Boogers van Veenstra+ die mijn wispelturigheid over de grootte en de dikte voor lief heeft genomen. Zij drieën waren de ervaringsdeskundigen waar ik op kon leunen.

Ik wens u veel leesplezier en hoop dat u de komende maanden uw boodschappen wederom in het mooie en gezellige Wassenaar-centrum komt doen. En natuurlijk tijdens de koopzondagen in december!

Het zijn de donkere dagen voor kerst, maar in het dorp is het altijd gezellig!

Hartelijke groet,

Uw Centrummanager
Frédérique Diepstraten-von Lindern

Nederlandse versie

Englisch version

Laatste nieuws

Super Heroes in Wassenaar op zaterdag 20 mei!

Super Heroes in Wassenaar op zaterdag 20 mei!

Op zaterdag 20 mei kun je in het centrum van Wassenaar verschillende Superhelden ontmoeten en met je Superheld op de…

Koninklijk feest in Wassenaar: Programma voor Koningsdag in het centrum!

Koninklijk feest in Wassenaar: Programma voor Koningsdag in het centrum!

Koningsdag is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij Nederlanders de verjaardag van de koning vieren. Op donderdag 27 april wordt dit…

Magazine Winkelen in Wassenaar – Najaar 2022

Magazine Winkelen in Wassenaar – Najaar 2022

Jaaaaa, daar is-ie dan: mijn eerste magazine! Na een paar drukke, interessante en vooral mooie eerste maanden als centrummanager mag…

Back To Top
Zoeken