skip to Main Content

Tijgervolkoren en bruin, donker bosbrood, Pompoenbroden, heerlijk waldcornbrood, woudvruchtentaart,moorkoppen en tompouces of de overheerlijke moddertaart. Het zijn slechts enkele specialiteiten van VERHOOG de echte bakker. Altijd verrassend met zijn lekkernijen. Proef en ervaar het vakmanschap!

Het is een drukte van jewelste in de gezellige bakkerswinkel van Verhoog De zalige geur van vers gebakken brood komt je tegemoet. En bij het zien van de taarten, gebakjes en koekjes loopt het water je in de mond. Een paradijs voor de smulpapen onder ons. ‘In 1935 is mijn opa de bakkerij begonnen’, vertelt Christiaan Verhoog. ‘Inmiddels hebben we vier winkels o.a op het Bevrijdingsplein in Leiden, waar we de enige ambachtelijke bakker van het plein zijn, en zijn een bekende naam in de omgeving. Brood en banket gaan bij ons hand in hand. Beide disciplines voeren we met de grootste toewijding en kwaliteit uit. Het bakkersvak is pure ambacht waarbij kennis van ingrediënten en de juiste bereiding van essentieel belang zijn. Daar zit het verschil. Ons brood bijvoorbeeld blijft lekker en vers door een langere baktijd in ambachtelijke ovens en door zo laat mogelijke te bakken. Daarbij gebruiken we natuurlijke grondstoffen zonder toevoeging van geur- en smaakstoffen voor de echte smaakbeleving. Onze medewerkers staan elke ochtend vanaf twee uur ’s ochtends te bakken om de schappen met verse lekkernijen te vullen.’ Dit in tegenstelling tot grote en industriële bakkers die dan al klaar zijn!

Creatief ondernemen
‘Ik ben altijd bezig nieuwe producten te ontwikkelen of smaken te verfijnen.’ Elke week ligt er dan ook een nieuw artikel in de winkel. En speel ik hiermee in op vragen van klanten.

Back To Top
Zoeken