skip to Main Content

Zo’n 38 jaar geleden begon Derk Mol een winkel annex zeilmakerij aan het Tuinpad, miden in het centrum van Wassenaar. In al die jaren is Sportshop Mol uitgegroeid tot dé outdoorspecialist van het dorp en wijde omgeving. Ook de zeilmakerij heeft in die jaren enorme stappen gemaakt. Daarom kwam zoon Wilco in 2015 de gelederen al versterken en is sinds 2019 ook Arjen Mol, de oudste zoon van Derk, het bedrijf ingegaan.

In onze winkel aan het Tuinpad vindt u onder anderen een prachtige collectie, veelal klassieke Engelse kleding van de beste kwaliteit, jachtkleding. De functionaliteit is ‘top’ dus ook geschikt voor andere outdoor activiteiten, van gewoon uw hond uitlaten en een rondje lopen tot een vakantie naar de tropen, maar ook gewoon dagelijks comfortabel gekleed zijn met merken als Didriksons, Baleno, Jack Wolfskin, Colombia, Meyer (herenbroeken) en William Lockie (truien). Bij deze activiteiten vergeten wij zeker uw voeten niet waarvoor wij altijd merken als Dubarry, On, Muckboot en Gateway1 en ook de diverse wandelsokken in huis hebben. Natuurlijk kan de kampeerder gedurende het seizoen ook bij ons terecht.

Wij verwelkomen u graag voor de ultieme “Sportshop Mol-ervaring” op dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur.

Back To Top
Zoeken