Ga naar hoofdinhoud

Welke Wassenaarse ondernemer zet u in het zonnetje?

Vrijdag 19 november is de Dag van de Ondernemer. De gemeente besteedt deze dag graag extra aandacht aan de Wassenaarse ondernemers. Daarom nodigen wij u uit om aan te geven welke ondernemer u in het zonnetje wil zetten en waarom. Alle Wassenaarse inwoners, ondernemers en medewerkers kunnen iemand voordragen.

Wassenaar telt 2450 bedrijfsvestigingen. Het gaat om ZZP’ers, kleine en grote ondernemingen. Deze bieden in totaal ruim 9.500 arbeidsplaatsen. Wassenaar heeft de meeste banen in de dienstverlening, er zijn relatief veel ZZP’ers en in vergelijking met andere gemeenten weinig faillissementen. Wethouder Caroline Klaver (Economie): “Ondernemers zijn van grote waarde voor de leefbaarheid en bedrijvigheid van Wassenaar. Daarom verdienen ze veel respect voor hun inzet. Ik wil daarom alle ondernemers bedanken voor hun doorzettingsvermogen en voor wat ze voor Wassenaar doen en betekenen. Graag doe ik dat samen met anderen.”

Ondernemers voordragen
Tot en met donderdag 18 november kunt u aangeven welke ondernemer u in het zonnetje wilt zetten en waarom. Dit kan door een e-mail te sturen naar economie@wassenaar.nl. Vermeld in uw mail de naam van de ondernemer die u voordraagt. Geef ook in één zin aan waarom juist deze ondernemer extra aandacht verdient. Er is slechts één voorwaarde: u bent zelf niet de ondernemer of (mede)eigenaar of aandeelhouder van diens onderneming. De gemeente publiceert alle voordrachten op haar website. Uit de inzendingen worden drie willekeurige Wassenaarse ondernemers geloot. Op vrijdag 19 november zet wethouder Klaver deze willekeurige ondernemers extra in het zonnetje. Op deze manier wil de gemeente Wassenaar alle Wassenaarse ondernemers een extra podium geven.

Laatste nieuws

Art of Shopping van 24 september t/m 1 oktober 2022

Art of Shopping is een Kunstroute door het centrum van Wassenaar. Van 24 september tot 1 oktober worden zo'n 30…

Magazine Magazine Winkelen in Wassenaar – Voorjaar 2022

Beste lezers, Wat is het een genot om weer een winkelstraat of winkel in te lopen zonder allerlei beperkende corona…

18 juni Wassenaar in concert!

Dit evenement vindt plaats op de Van Hogendorpstraat (Evenementenplein) naast Luciano en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Back To Top
Zoeken