skip to Main Content

Wassenaar start met online bestelservice

Het was al langer een grote wens van de Gemeente Wassenaar en door de corona-pandemie blijkt de tijd ook rijp voor onze lokale ondernemers: een online bestel- en bezorgservice met elektrische fietsen. Op initiatief van Stichting Centrummanagement Wassenaar en in samenwerking met Gemeente Wassenaar en de marketing Stichting Wassenaar Voorschoten, gaat deze wens nu in vervulling.

De online-verkopen zijn de afgelopen anderhalf jaar fors gestegen, maar als kleinere lokale ondernemer is het veel werk om die overstap naar online-verkoop te maken en goed zichtbaar en vindbaar te zijn. De grote landelijk opererende online-winkels profiteren daar van en rijden van buitenaf met bussen Wassenaar in, die voor overlast zorgen en ook nog eens slecht zijn voor het milieu. En dat terwijl alles wat een consument zoekt in ieders direct omgeving vindbaar is bij lokale winkels.

Met Peddler gaan we dat oplossen. Alle mooie producten van onze lokale winkels worden online inzichtelijk gemaakt en verbonden aan riders die bezorgen met elektrische bakfietsen. In Utrecht en Amsterdam heeft Peddler een assortiment weten op te bouwen waardoor de consument al het wenselijke kan bestellen via de 200 winkels die online staan. Van supermarkten tot de lokale kaaswinkel. Ditzelfde gaat er nu in Wassenaar komen en Voorschoten wordt ook aangehaakt. Nu er een mooi aantal winkels zich hebben aangesloten is dit het juiste moment om te beginnen. Bent u op zoek naar een product en wilt u dat online bestellen? Kijk dan ook eens op Peddler.com of u het bij een van onze lokale winkels kunt vinden en het wordt dezelfde dag nog bezorgd. U steunt op die manier de lokale ondernemers en u draagt bij aan de reductie van CO2-uitstoot in Wassenaar. Het proberen waard!!

Wethouder Caroline Klaver (economische ontwikkeling, verkeer en vervoer): “Voor de Wassenaarse inwoners is Peddler een goede manier om vanuit huis toch lokaal te kunnen kopen. Het is mooi om te zien hoe met een slimme samenwerking tussen ondernemers het lokaal ‘shoppen’ voor een steeds breder publiek aantrekkelijk wordt. En zo rijden er ook nog eens minder bestelbusjes door Wassenaar.”

Vanaf maandag 14 juni a.s. staat de bestelservice online, maar u kunt nu al zien welke winkels meedoen met dit initiatief. Via www.peddler.com maakt u een keuze maken voor bezorgen in Wassenaar/Voorschoten en plaatst u uw bestelling, waarbij u een voorkeur opgeeft voor het tijdstip van afleveren. Bestellingen tot 16.30 uur worden nog diezelfde dag bij u bezorgd. Bij gebruik van de kortingscode ‘WASSENAAR21’ voor bestellingen bij meerdere winkels worden slechts 1x bezorgkosten in rekening gebracht.

Hieronder de deelnemers!

Laatste nieuws

Magazine Magazine Winkelen in Wassenaar – Voorjaar 2022

Beste lezers, Wat is het een genot om weer een winkelstraat of winkel in te lopen zonder allerlei beperkende corona…

18 juni Wassenaar in concert!

Dit evenement vindt plaats op de Van Hogendorpstraat (Evenementenplein) naast Luciano en is voor iedereen gratis toegankelijk.

21 mei Modeshow

Op het Evenementenplein krijgen alle modewinkels de kans om hun mooiste sets kleding te showen mbv professionele modellen. Er zijn…

Back To Top
Zoeken