Ga naar hoofdinhoud

Super Heroes veroveren Wassenaar centrum!

Zaterdag 16 april was een mooie dag voor jong (en oud) in Wassenaar centrum! Het was niet alleen de zaterdag voor Pasen maar je kon ook kennismaken met jouw superheld èn je kon er mee op de foto! Deze leuke activiteit werd georganiseerd door het centrummanagement, namens alle centrumwinkeliers.

Verspreid door het dorpscentrum kon je de Hulk, Spiderman, Batman, Superman, een Stormtrooper, Iron Man en Captain Amerika ‘spotten’! Overal zag je blije kinderen rondrennen en verbroedering ontstond door elkaar de locatie van bijvoorbeeld Spiderman of de Hulk te verklappen.

Middels een kleurplaat die bij alle winkeliers op de toonbank lag, konden de jongsten meedoen aan een wedstrijd. Zij moesten daarbij aangeven waar in het centrum de Super Heroes zich bevonden. Van de vele inzendingen zijn vier prijswinnaars gekozen. Zij hebben allen persoonlijk bericht gekregen en een mooie Super Hero prijs gewonnen.

De winkeliers hadden alles uit de kast gehaald om er een zeer geslaagd lang Paasweekend van te maken. De terrassen zaten ouderwets vol en verder werd iedereen getrakteerd op popcorn en/of een suikerspin. Een zonovergoten weekend met een gouden randje!

Laatste nieuws

KERSTMARKT: Zaterdag 17 december

KERSTMARKT: Zaterdag 17 december

In het centrum van Wassenaar vindt op zaterdag 17 december weer de jaarlijkse kerstmarkt plaats. Het wordt feestelijk, gezellig en…

Intocht Sinterklaas op zondag 20 november 2022

Intocht Sinterklaas op zondag 20 november 2022

12.45 uur Kinderprogramma in de Haven 13.20 uur Aankomst Sint in de haven 13.40 uur Sint en Pieten optocht door…

Halloween in Wassenaar

Halloween in Wassenaar

Vanaf vrijdag 14 oktober verandert het centrum van Wassenaar een klein beetje in een Halloween spookstad. De etalages worden in…

Back To Top
Zoeken