skip to Main Content

Super Heroes veroveren Wassenaar centrum!

Zaterdag 16 april was een mooie dag voor jong (en oud) in Wassenaar centrum! Het was niet alleen de zaterdag voor Pasen maar je kon ook kennismaken met jouw superheld èn je kon er mee op de foto! Deze leuke activiteit werd georganiseerd door het centrummanagement, namens alle centrumwinkeliers.

Verspreid door het dorpscentrum kon je de Hulk, Spiderman, Batman, Superman, een Stormtrooper, Iron Man en Captain Amerika ‘spotten’! Overal zag je blije kinderen rondrennen en verbroedering ontstond door elkaar de locatie van bijvoorbeeld Spiderman of de Hulk te verklappen.

Middels een kleurplaat die bij alle winkeliers op de toonbank lag, konden de jongsten meedoen aan een wedstrijd. Zij moesten daarbij aangeven waar in het centrum de Super Heroes zich bevonden. Van de vele inzendingen zijn vier prijswinnaars gekozen. Zij hebben allen persoonlijk bericht gekregen en een mooie Super Hero prijs gewonnen.

De winkeliers hadden alles uit de kast gehaald om er een zeer geslaagd lang Paasweekend van te maken. De terrassen zaten ouderwets vol en verder werd iedereen getrakteerd op popcorn en/of een suikerspin. Een zonovergoten weekend met een gouden randje!

Laatste nieuws

18 juni Wassenaar in concert!

Dit evenement vindt plaats op de Van Hogendorpstraat (Evenementenplein) naast Luciano en is voor iedereen gratis toegankelijk.

21 mei Modeshow

Op het Evenementenplein krijgen alle modewinkels de kans om hun mooiste sets kleding te showen mbv professionele modellen. Er zijn…

4 juni Straattheater door het centrum

Op 4 juni is het Nationale Opa en Oma dag en wat is nou leuker dan naar het theater gaan!…

Back To Top
Zoeken