skip to Main Content

Puur Natuur Markt op 28 augustus 2021 in de van Hogendorpstraat

Hij is er weer: de Puur Natuur Markt! Om het vakantiegevoel nog even vast te houden, voordat we volgende week weer in het strakke schema moeten van school en werk, hebben we een mooi aanbod van kramen met producten die u laten wegdromen:

Sieraden van natuurlijke materialen, zijde en vintage kleding, de theekraam met minstens 50 smaken heerlijke thee, kinderkleding en verkleedkleding, zelfgemaakte zeep, ambachtelijk houten snijplanken, kadootjes van hout, vilt, zilver, brocante, olijfolie, jams, chutney, taarten, de knoflook-kraam, ook die fantastische verse Franse violet-knoflook, bretonse BBQ, uw favoriete gegrilde kippetjes, empanada’s… Te veel om op te noemen. Kom tussen 10.00 en 17.00 uur naar de Van Hogendorpstraat en geniet van alles wat de markt en ons centrum te bieden heeft!

We zien u graag op de markt!

Laatste nieuws

18 juni Wassenaar in concert!

Dit evenement vindt plaats op de Van Hogendorpstraat (Evenementenplein) naast Luciano en is voor iedereen gratis toegankelijk.

21 mei Modeshow

Op het Evenementenplein krijgen alle modewinkels de kans om hun mooiste sets kleding te showen mbv professionele modellen. Er zijn…

4 juni Straattheater door het centrum

Op 4 juni is het Nationale Opa en Oma dag en wat is nou leuker dan naar het theater gaan!…

Back To Top
Zoeken