skip to Main Content

Proefvlak aangelegd in Langstraat

In de Langstraat is een proefvlak aangelegd met diverse keuzemogelijkheden voor de aanleg van het nieuwe inrichting van het centrum. Ter hoogte van De Boeketterie en Guapa kun je het proefvlak bekijken en jouw voorkeur via een QR code of via deze pagina op onze website aangeven. Met dit proefvlak wordt ook de nieuwe inrichting getest.

Als je meedoet en jouw stem uitbrengt, maak je kans op één van de drie waardebonnen van €100 die je kunt besteden in het centrum van Wassenaar. Je kunt tot 11 juli meedoen.

Wethouder Caroline Klaver is blij met de aanleg van dit proefvlak. “Het laat zien dat we nu in een concrete fase belanden en flinke stappen vooruit zetten. Bovendien geeft dit initiatief iedereen de mogelijkheid om mee te denken en mee te stemmen. Zo wordt de herinrichting van het centrum een project van ons allemaal en daar ben ik trots op”, aldus de wethouder.

Laatste nieuws

Wassenaar start met online bestelservice

Het was al langer een grote wens van de Gemeente Wassenaar en door de corona-pandemie blijkt de tijd ook rijp…

Hanging zomer-baskets

Al laat het weer nog even op zicht wachten: vanochtend zijn de hanging zomer-baskets weer opgehangen in het hele Centrum…

In Beeld Frederique Diepstraten Centrummanager Wassenaar

Het centrum van Wassenaar krijgt een geheel vernieuwde inrichting. De ondernemers blijken zeer vindingrijk en met zijn allen zorgen we…

Back To Top
Zoeken