skip to Main Content

Proefvlak aangelegd in Langstraat

In de Langstraat is een proefvlak aangelegd met diverse keuzemogelijkheden voor de aanleg van het nieuwe inrichting van het centrum. Ter hoogte van De Boeketterie en Guapa kun je het proefvlak bekijken en jouw voorkeur via een QR code of via deze pagina op onze website aangeven. Met dit proefvlak wordt ook de nieuwe inrichting getest.

Als je meedoet en jouw stem uitbrengt, maak je kans op één van de drie waardebonnen van €100 die je kunt besteden in het centrum van Wassenaar. Je kunt tot 11 juli meedoen.

Wethouder Caroline Klaver is blij met de aanleg van dit proefvlak. “Het laat zien dat we nu in een concrete fase belanden en flinke stappen vooruit zetten. Bovendien geeft dit initiatief iedereen de mogelijkheid om mee te denken en mee te stemmen. Zo wordt de herinrichting van het centrum een project van ons allemaal en daar ben ik trots op”, aldus de wethouder.

Laatste nieuws

Magazine Magazine Winkelen in Wassenaar – Voorjaar 2022

Beste lezers, Wat is het een genot om weer een winkelstraat of winkel in te lopen zonder allerlei beperkende corona…

18 juni Wassenaar in concert!

Dit evenement vindt plaats op de Van Hogendorpstraat (Evenementenplein) naast Luciano en is voor iedereen gratis toegankelijk.

21 mei Modeshow

Op het Evenementenplein krijgen alle modewinkels de kans om hun mooiste sets kleding te showen mbv professionele modellen. Er zijn…

Back To Top
Zoeken