Skip to content

MOEDERDAG TIP: Fashion & Food Event brengt Stijl en Smaak naar Wassenaar Centrum!

Op zaterdag 11 mei, het weekend van Moederdag, wordt Wassenaar Centrum omgetoverd tot een oase van Fashion & Food. Vanaf 11.00 uur zullen bezoekers worden ondergedompeld in een wereld van trendy outfits en smaakvolle lekkernijen!

De hoogtepunten van de dag zijn misschien wel de modeshows, die plaatsvinden op de Van Hogendorpstraat om 13.00 uur en om 14.00 uur. Deze modeshows zijn anders dan wat men gewend is omdat niet alleen onze modewinkels meedoen maar ook lokale ambachtslieden zoals bijvoorbeeld de slager, de bakker en de bloemist! Op een podium met een elegante rode loper zullen deze winkels hun unieke producten laten schitteren, terwijl een getalenteerde presenator de show aan elkaar praat en het publiek vermaakt met diverse optredens!

Naast de modeglamour wordt er in de Langstraat een heerlijk “proefplein” gecreëerd in Ibiza-stijl, waar bezoekers kunnen genieten van een smakelijke reis langs verschillende marktkramen. Elk kraampje biedt verrukkelijke lekkernijen, gepresenteerd door lokale winkeliers. Voor diegenen die even willen ontspannen en genieten van hun hapjes, zullen er diverse zitgelegenheden beschikbaar zijn.

Als kers op de taart zullen twee obers rondlopen, klaar om voorbijgangers te trakteren op heerlijke hapjes, waardoor elke bezoeker een extra vleugje gastvrijheid krijgt.

Het Fashion & Food event belooft een TOPdag te worden, waar stijl en smaak samenkomen. Kom gezellig langs en ontdek de beste mode en culinaire hoogstandjes die Wassenaar te bieden heeft!

Datum: Zaterdag 11 mei 2024
Tijd: 11.00 – 15.00 uur
Locatie: Wassenaar Centrum

Laatste nieuws

‘Summer Vibes’ in het centrum! Muzikale gezelligheid voor jong en oud op zaterdag 15 juni

‘Summer Vibes’ in het centrum! Muzikale gezelligheid voor jong en oud op zaterdag 15 juni

Beleef een dag vol muziek en vrolijkheid tijdens ‘Summer Vibes’ op zaterdag 15 juni in het centrum van Wassenaar. Dit…

Koningsdag 2024 viert Wassenaar in Stijl!

Koningsdag 2024 viert Wassenaar in Stijl!

Een bruisend programma in het centrum van Wassenaar. Koningsdag staat weer voor de deur en Wassenaar bereidt zich voor op…

Pasen in Wassenaar centrum!

Pasen in Wassenaar centrum!

Op zaterdag 30 maart wordt het centrum van Wassenaar omgetoverd tot een vrolijk paasparadijs! De eerste Puur Natuur Markt van…

Back To Top
Zoeken