Skip to content

Magazine Winkelen in Wassenaar – Voorjaar 2021

voorjaar

Voor u ligt alweer een nieuw Magazine Winkelen in Wassenaar voorjaar 2021, namens Stichting Centrummanagement Wassenaar. Want ondanks de lockdown zitten de centrumondernemers niet stil, integendeel!

Bloed kruipt waar het niet gaan kan: sinds de lockdown half december werd afgekondigd, zijn er door de Wassenaarse centrumondernemers met ontzettend veel creativiteit en positivisme nieuwe kansen gecreëerd om toch te kunnen blijven ondernemen, hoe lastig ook. En  dat was zichtbaar in onze winkelstraten, waar onder meer de etalageruiten werden gebruikt om toch contact te blijven houden met de klanten. Met een snelle reactie hebben veel ondernemers door middel van een bezorgservice ingespeeld op de vraag van de Wassenaarse consumenten. En de horeca-ondernemers gingen massaal over op afhaal en thuisbezorging.

In dit Magazine kunt u lezen hoe het met de voor u bekende ondernemers gaat. Welke nieuwe ondernemers zijn gestart (en dat zijn er best veel!) en dat er een nieuwe generatie jonge ondernemers klaar staat. Zo heeft Rob van Valderen vorig jaar Brama Poelier van zijn ouders overgenomen. Elbert van ’t Slot treedt in de voetsporen van zijn ouders bij Keurslager Groeneveld en Stefan van der Velde, al jaren een bekend gezicht bij Thiry, zet de groente- en fruitwinkel van Leo Thiry voort. Lees hun verhalen in het artikel ‘Young Wassenaar’ vanaf pagina 26.

Eerst bezorgen, toen click & collect en nu op afspraak…Het is er voor het winkelend publiek niet makkelijker op geworden. Maar weet dat uw moeite om toch in het centrum uw inkopen te doen, zeer wordt gewaardeerd door de lokale ondernemers. Met uw steun is er voor hen ook een toekomst na corona!

De ondernemers kijken reikhalzend uit naar de lente en zomer, hopende op meer vrijheden, open detailhandel en horeca (terrassen) en dus ook weer de dorpse gezelligheid en activiteiten zoals de Puur Natuur Markt, een wijnmarkt, Wassenaar in Concert en Art of Shopping. Of er al weer Koningsdag kan worden gevierd is nog onzeker, dus houdt u de berichtgeving vooral in de gaten via onze vernieuwde website www.winkelsinwassenaar.nl en onze facebookpagina.

We zien u graag in het dorp!

Hartelijke groet,

Frédérique Diepstraten-von Lindern
Centrum Manager

Nederlandse versie voorjaar 2021

Englisch version spring 2021

Laatste nieuws

MOEDERDAG TIP:  Fashion & Food Event brengt Stijl en Smaak naar Wassenaar Centrum!

MOEDERDAG TIP: Fashion & Food Event brengt Stijl en Smaak naar Wassenaar Centrum!

Op zaterdag 11 mei, het weekend van Moederdag, wordt Wassenaar Centrum omgetoverd tot een oase van Fashion & Food. Vanaf…

Koningsdag 2024 viert Wassenaar in Stijl!

Koningsdag 2024 viert Wassenaar in Stijl!

Een bruisend programma in het centrum van Wassenaar. Koningsdag staat weer voor de deur en Wassenaar bereidt zich voor op…

Pasen in Wassenaar centrum!

Pasen in Wassenaar centrum!

Op zaterdag 30 maart wordt het centrum van Wassenaar omgetoverd tot een vrolijk paasparadijs! De eerste Puur Natuur Markt van…

Back To Top
Zoeken