Skip to content

Magazine Winkelen in Wassenaar – Voorjaar 2022

Beste lezers, Wat is het een genot om weer een winkelstraat of winkel in te lopen zonder allerlei beperkende corona – maatregelen in acht te moeten nemen. Wat genieten we dus van dit heerlijke voorjaar en ons wacht een hopelijk nog mooiere zomer. Zelf loop ik graag eens even lekker tegen de stroom in bij sommige winkels, gewoon omdat het kan!Of geniet ik van een drankje of een hapje op een van onze vele gezellige terrassen, zonder QR code. Een heerlijke ervaring. Helaas is er een aantal winkels uit ons midden verdwenen. Ik ga daar een paar van ontzettend missen en ik denk dat velen dat met mij eens zullen zijn. Toch gloort er ook weer hoop aan de horizon want, zoals u verderop in dit magazine zult lezen, kunnen we ook weer een paar prachtige nieuwe zaken welkom heten. Ik wens deze ondernemers, die het aandurven om in deze tijd met heel veel energie toch weer een nieuwe winkel openen, allemaal heel veel succes.

Laat het een zorgeloze zomer worden, waarin we even bij kunnen komen van alles wat onze bewegingsvrijheid heeft beperkt. We zullen het extra waarderen, want we weten ook dat vrijheid, in welke vorm dan ook, niet vanzelfsprekend is. Na een periode waarin we noodgedwongen weinig in het dorp konden organiseren, zijn we volop aan de slag met een aantrekkelijk jaarplan vol evenementen tot het einde van dit jaar. Wij houden jullie hiervan, via de website: www.winkelsinwassenaar.nl en onze Facebookpagina, maar ook via de Wassenaarse Krant, op de hoogte.

Nieuwe centrummanager
Tot slot introduceer ik bij jullie onze nieuwe centrummanager Femke Zwitser-Verkade. Zij neemt per 1 mei de taken over van Frédérique Diepstraten. Frédérique heeft de afgelopen drie jaren met heel veel energie en enthousiasme de taak van centrummanager vervuld. Ik wil, namens het hele bestuur, Frédérique enorm bedanken voor haar inzet voor ons centrum in een periode waarin het door de heersende pandemie lang niet altijd makkelijk was haar taak te vervullen. Dankjewel Frédérique, wij wensen jou heel veel plezier en geluk bij het uitvoeren van je nieuwe plannen.
Femke, ik wens jou, vanaf deze plek, namens het hele bestuur, heel veel succes.

Luc Blok
Voorzitter

Nederlandse versie voorjaar 2022

Englisch version spring 2022

Laatste nieuws

Magazine Winkelen in Wassenaar – Najaar 2023

Magazine Winkelen in Wassenaar – Najaar 2023

Alweer 11 jaar geleden werd het magazine ‘Winkelen in Wassenaar’ voor het eerst uitgegeven. En elke keer weer is het…

Sinterklaas Intocht Wassenaar 2023

Sinterklaas Intocht Wassenaar 2023

Zondag 19 november 2023 is het zover. Sinterklaas en zijn Pieten komen traditiegetrouw aan in de haven van Wassenaar. Komen…

Halloween in Wassenaar 2023!

Halloween in Wassenaar 2023!

Vanaf zaterdag 14 oktober verandert het centrum van Wassenaar een klein beetje in een Halloween spookstad. Veel etalages worden in…

Back To Top
Zoeken