Ga naar hoofdinhoud

Magazine Winkelen in Wassenaar – Voorjaar 2022

Beste lezers, Wat is het een genot om weer een winkelstraat of winkel in te lopen zonder allerlei beperkende corona – maatregelen in acht te moeten nemen. Wat genieten we dus van dit heerlijke voorjaar en ons wacht een hopelijk nog mooiere zomer. Zelf loop ik graag eens even lekker tegen de stroom in bij sommige winkels, gewoon omdat het kan!Of geniet ik van een drankje of een hapje op een van onze vele gezellige terrassen, zonder QR code. Een heerlijke ervaring. Helaas is er een aantal winkels uit ons midden verdwenen. Ik ga daar een paar van ontzettend missen en ik denk dat velen dat met mij eens zullen zijn. Toch gloort er ook weer hoop aan de horizon want, zoals u verderop in dit magazine zult lezen, kunnen we ook weer een paar prachtige nieuwe zaken welkom heten. Ik wens deze ondernemers, die het aandurven om in deze tijd met heel veel energie toch weer een nieuwe winkel openen, allemaal heel veel succes.

Laat het een zorgeloze zomer worden, waarin we even bij kunnen komen van alles wat onze bewegingsvrijheid heeft beperkt. We zullen het extra waarderen, want we weten ook dat vrijheid, in welke vorm dan ook, niet vanzelfsprekend is. Na een periode waarin we noodgedwongen weinig in het dorp konden organiseren, zijn we volop aan de slag met een aantrekkelijk jaarplan vol evenementen tot het einde van dit jaar. Wij houden jullie hiervan, via de website: www.winkelsinwassenaar.nl en onze Facebookpagina, maar ook via de Wassenaarse Krant, op de hoogte.

Nieuwe centrummanager
Tot slot introduceer ik bij jullie onze nieuwe centrummanager Femke Zwitser-Verkade. Zij neemt per 1 mei de taken over van Frédérique Diepstraten. Frédérique heeft de afgelopen drie jaren met heel veel energie en enthousiasme de taak van centrummanager vervuld. Ik wil, namens het hele bestuur, Frédérique enorm bedanken voor haar inzet voor ons centrum in een periode waarin het door de heersende pandemie lang niet altijd makkelijk was haar taak te vervullen. Dankjewel Frédérique, wij wensen jou heel veel plezier en geluk bij het uitvoeren van je nieuwe plannen.
Femke, ik wens jou, vanaf deze plek, namens het hele bestuur, heel veel succes.

Luc Blok
Voorzitter

Nederlandse versie voorjaar 2022

Englisch version spring 2022

Laatste nieuws

Super Heroes in Wassenaar op zaterdag 20 mei!

Super Heroes in Wassenaar op zaterdag 20 mei!

Op zaterdag 20 mei kun je in het centrum van Wassenaar verschillende Superhelden ontmoeten en met je Superheld op de…

Koninklijk feest in Wassenaar: Programma voor Koningsdag in het centrum!

Koninklijk feest in Wassenaar: Programma voor Koningsdag in het centrum!

Koningsdag is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij Nederlanders de verjaardag van de koning vieren. Op donderdag 27 april wordt dit…

Magazine Winkelen in Wassenaar – Najaar 2022

Magazine Winkelen in Wassenaar – Najaar 2022

Jaaaaa, daar is-ie dan: mijn eerste magazine! Na een paar drukke, interessante en vooral mooie eerste maanden als centrummanager mag…

Back To Top
Zoeken