Ga naar hoofdinhoud

Femke Zwitser-Verkade nieuwe centrummanager

Graag stel ik me even voor: Mijn naam is Femke Zwitser-Verkade, ik ben 45 jaar en ik woon met m’n man en twee kinderen alweer acht jaar in ons mooie dorp Wassenaar. Daarvoor heb ik bijna acht jaar in Frankrijk en Zwitserland gewoond waar ik naast ons jonge gezinsleven ook mijn eigen bedrijfje had opgezet. Wassenaar vind ik een leuk gevarieerd, kosmopolitisch dorp met een smeltkroes aan nationaliteiten en het gezellige centrum.

Ik heb Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd en daarna bij een krant en magazine gewerkt als marketeer. Maar ik vind het vooral heel leuk om praktisch bezig te zijn en met de ondernemers mee te denken!

Deze maand loop ik nog mee met Frédérique, maar ik heb heel veel zin om als centrummanager aan de slag te gaan en jullie allen te ontmoeten en de ondernemers te ondersteunen. Samen ons dorp nog mooier en leuker maken!

Hopelijk zien we elkaar snel in het dorp!

Laatste nieuws

KERSTMARKT: Zaterdag 17 december

KERSTMARKT: Zaterdag 17 december

In het centrum van Wassenaar vindt op zaterdag 17 december weer de jaarlijkse kerstmarkt plaats. Het wordt feestelijk, gezellig en…

Intocht Sinterklaas op zondag 20 november 2022

Intocht Sinterklaas op zondag 20 november 2022

12.45 uur Kinderprogramma in de Haven 13.20 uur Aankomst Sint in de haven 13.40 uur Sint en Pieten optocht door…

Halloween in Wassenaar

Halloween in Wassenaar

Vanaf vrijdag 14 oktober verandert het centrum van Wassenaar een klein beetje in een Halloween spookstad. De etalages worden in…

Back To Top
Zoeken